Heti aamusta kampasin Hipin, leikkasin kynnet ja pyörittelin kauhusta kankeaa kania. Pari takkua löytyi korvien seutuvilta. Helpompi käsitellä kuin koira. Ainakaan nyt Hippi ei pyristellyt vastaan eikä yrittänyt purra.

Vessanurkan siivous ja siemenseosta kuppiin. Vielä en päästänyt sitä irralleen hyppelemään, vaikka olin laittanut verkot oviaukkoon. Ne olivat siinä varooksi, jos ote lipeää ja kani plytii matkoihinsa. Matka rajoittuu verkkojen avulla viherhuoneeseen.

Alkujärjestelyt on tehtävä kun talossa on koiria ja kissa. Ne laitoin ovien taakse ja ihmeen vähän Nöösä ja Vikku haukahteli.

Pupu tuntuu tykkäävän Vikusta (Qwik) , joka käy tämän tästä häkillä katsomassa kaverinsa touhuja. Se vain vahtaa ja nuuskii. Sen arvasinkin ettei Vikku riehu millään tavalla koska se on todella rauhallinen (mitä ei voi uskoa kun näkee sen koulutuksessa). Nöösän käyttäytymistä pelkäsin hiukan, koska se on terrieri, joka käy ylikierroksia kun haistaa tai näkee hiiren. Ilmeisesti kani oli sille liian iso ollakseen saalis. Nöösä ei niin paljon piittaa Hipistä kuin mitä Vikku.

Tigru, kissa piittaa kaikkein vähiten. Eilen se luuras häkkiä ja nuuskii, tänään katsoo kauempaa ilman uteliaisuutta tai kyyryyn menemistä.

Hippi se vain syö, makaa tai hyppelee, vaikka koko lössi oltaisiin vahtaamas sen ääressä. Kun Vikku menee yksin ja panee kuonon verkolle, silloin Hippi tulee ja tekee saman.

Saiskohan tähän kuvan, edes pienen. En ymmärrä miksi en saa kuvaa isompana.

 

No nyt tuli kuva suurena.