Hippi on rodultaan leijonanharjas. Nimitys tulee harjaksesta, joka sojottaa pään ympärillä. Harjas on erittäin harhaanjohtava sana, sillä karva ei ole kovaa kuin harjas, vaan erittäin pehmeää, kuin, no, ihan kuin leijonanharjas on. Kanin kehoa ympäröi hiukan lyhyempi karva, joka ei ole niin untuvaista.
Rotuominaisuuksiin kuuluu pieni koko, paino on 1,30-1,70 kiloa. Pystyt lyhyet korvat ovat 5-8 cm.


Luonteesta rotumääritelmä sanoo, että kani on rohkea, utelias ja välillä erittäin äreä. Rohkeuden ja uteliaisuuden olen huomannut, mutta äreyttä en vielä. Ellei se ole äreyttä, kun Hippi heittelee kauranryynilaatikkoa häkissään ja myllää peittoaan hampaillaan ja etujaloillaan. Tämä näyttää äkkipikaiselta toiminnalta.


Eliniäksi sanotaan 5,5-9,5 vuotta.

Hippi on yksi talomme leijonista. Mitäs ne kaksi muuta on? Minä olen horoskoopissa leijona samoin kuin mieheni. Sitten talossa on vielä yksi tiikerikin, Tigru. Tigru-kissassa ei ole muuta tiikeriä kuin nimi. Se on maailman lempein kissa.

 

 

Kuvissa näkyy puppelin tavattoman pehmeä karva. Pehmeämpi ja pidempi karva näkyy harmaampana. Sitä on korvissa, niiden takana, pään sivuilla ja leuan alla sekä kanin "alareunoissa".

 

Leijona häkissään.