Tuotteessa ulkomuoto on päällimmäisenä. Siksi koirista on muotoiltu niin paljon rotuja. On hyvin epäkäytännöllistä ottaa rottajahtiin jalostettua xx-terrieriä (xx kohdalle sopii moni terrierirotu, valitse itse).  

Tässä varoittavana esimerkkiterrierinä on venäjäntoy. Mutta kun se on niin valloittavan näköinen ja oloinen. Tunne määrää mikä rotu otetaan, järki ehkä vähän rajoittaa jos sille annetaan yhtään sananvaltaa. Nöösä painaa kaksi kiloa, mutta sen koulutusjalanjälki painaa enemmän kuin keskivertodobermannin.

 

Leijonanharjaksen design on kanimaailman huippua. Muotoilu, suunnittelu, käytettävyys, ekologisuus, ulkoasu. Muotoilijan on oltava osaamiseltaan ja ymmärrykseltään laaja-alainen, sillä tuotteen valintaan vaikuttavat mielikuvat ja merkitykset. Suunnittelija on tiennyt mihin unelmaan leijonanharjaksen design vastaa.

 

Tämän kissan designin sen vanhemmat ovat itse suunnitelleet. Kuvan koiran, Vikun, emä ja isä myös itse päättivät lasten hankinnasta, mutta niiden rotuvanhemmat ja miljoona polvea isovanhempaa on ihmisten suunnitelmaa. Vikku on erittäin onnistunut valinnan tulos.