Hippi on syntynyt joulukuussa 2010 Tampereen lähellä. Sieltä se ostettiin paikkaan, missä asusti tuvassa. Tallille kani tuli noin seitsenkuisena, josta minulle vuosi ja kaksi kuukautta vanhana.

Rekisterikirjasta opin uusia värejä: isabella ja madagaskar. Ei vain meikki- ja vaateteollisuus lanseeraa värien nimiä kuten puuteri, aqua, terra ja fuksia, vaan myös eläinten värit ovat hauskoja arvoituksia niihin perehtymättömille.

Hippi on ollut Helsingin messukeskuksessa näyttelyssä nelikuisena. Tosin se oli silloin nimeltään Marjatta, joka lukee sen polveutumistodistuksessa.

En halunnut taloon kahta Marjattaa (siis ilman marjoja olevaa). Minun toinen nimeni on se. Siksi keksin kanille uuden nimen. Nimi tuli talomme tekstiileistä. Verhoja ja liinaa on monenkirjavaa, riemunvärikästä (pitääpä keksiä näille noita hauskoja värinnimiä), yhtä siellä, toista täällä. Tekstiilimme värit elävät erittäin vapaamielisinä kuten hipit aikoinaan 70-luvulla. Varsinkin kanin elintilassa on kirjavuutta Ja pupulla on harjas, pitkä tukka. Näistä syistä pupu sai nimen Hippi.

o

Hippiverho ovessa.                                                                          Kirjava olen minäkin.

Pöytäliina on isokuvioinen ja matossa on aquaa, fuksia ja terraa, keltaista, valkoista, oranssia, mustaa ja vaikka mitä.