Kani oli ulkoilemassa, mutta vain sisäilmassa. Kuviakin on runsaasti täällä. Täällä on ja pysyy. Ei millään onnistu kuvien laittaminen suurina. Laitetaan sitten joskus kun ongelma ratkeaa.

Vähän oli iso maailma, ja pupu pysytteli näköetäisyyden päässä häkistään. Välillä se loikkasi sinne, mutta palasi aina takaisin uuteen outoon maailmaan. Sillä oli matolla vetureina porkkana ja siemenseosta.

Koirat olivat aluksi toisessa huoneessa oven takana, että kani sai silmitellä ympärilleen ilman että sitä silmiteltiin ja minä siivosin häkin ja tein parannuksia sisustukseen. Jätin purut pois. Tilalle tuli vaatetta, siitä saa myllätä petin itselleen.

On söpö pupu. Onneksi muut perheenjäsenet eivät sano: syötävän söpö. Ei syödä sitä, vaikka sillä on vessana keraaminen uunipannu, jossa se makaili. Hippi ei halunnut sitä pitää vessana, vaan tästä kehkeytyi sen sänky. Tähän sänkyyn nyt vaihdettiin lakanat. Puru tarttui sen turkkiin, joten kokeillaan nyt kirpparilta tuotua aamutakkia. Häkin pohjalla on samaisesta paikasta tuotu matto, jonka eräästä kulmasta on muodostunut vessapaikka.

Koirat saivat sitten tulla verkkoaidan taakse. Nöösä ei niin paljon piitannut uudesta perheenjäsenestä viherhuoneen lattialla, mutta Vikku olisi halunnut mennä sen luo. Ääneti se silti vain istui ja oleili verkon olohuoneen puolimmaisella osuudella.

Täällä sitä töissä taas kirjoitellaan kanijuttua. Siinä ohessa tulee laskut tehdyksi. Työnantaja katsoo ihan suopealla silmällä. Hauska työpaikka. Tosin ei kerry eläkettä, ei tarvitse maksaa veroja, säästyy palkankin nostamisen vaiva. Semmoista on olla puolisonsa kirjanpitäjä.

 

 

No sainhan taas onnistumaan kuvan isona tänne!